Wout Sliedregt


Mijn naam is Wout Sliedregt, ik ben 21 jaar oud en geboren in een klein dorpje genaamd Sint Agatha.Ik was er vroeg bij, van kleins af aan loop ik al rond op een vliegveld en was ik altijd al bezig met vliegen. Het begon met modelvliegen maar toen ik eenmaal 14 werd mocht ik eindelijk beginnen met zweefvliegen.
Toen ik 16 was heb ik mijn gpl gehaald en ben ik fanatiek gaan overland vliegen. Ik heb 2 mooie kansen gehad om te mogen ophalen bij het EK en het WK. Na het meemaken van deze wedstrijden wist ik zeker dat ik ook wou gaan wedstrijdvliegen. Het wedstrijdvliegen begon voor mij bij de Junioren in 2018.  Dit was een groot succes en een jaar later vloog ik het OMK en de zomerwedstrijden. Eind van dit jaar mocht ik mij aansluiten bij de kernploeg.
Helaas kwam hierna corona om de hoek kijken en heb ik alleen de S2D en bailleau kunnen vliegen. Wat echter wel gelukt is, is om veel te vliegen!Ik hoop, mogen alle wedstrijden door gaan, mee te mogen doen aan de echt grote wedstrijden. Maar mijn uiteindelijke doel is natuurlijk het WK vliegen met een goed resultaat!