Nick Hanenburg


Logo Driesen 30F1E8891

Van 2011 tot en met 2017 is Nick Hanenburg onderdeel geweest van het Dutch Junior Gliding Team. In deze periode heeft hij vele internationale wedstrijden gevlogen met als hoogte punten vier wereldkampioenschappen:

  • 2013: 8th FAI Junior World Gliding Championships, Poland
  • 2015: 9th FAI Junior World Gliding Championships, Australia
  • 2016: 34th FAI World Gliding Championship, Lithuania
  • 2017: 10th FAI Junior World Gliding Championship, Lithuania

Ik ben ontzettend trots en dankbaar om onderdeel te zijn geweest van dit team. De vele ondersteuning vanuit zweefvliegend Nederland en de sportbond is hartverwarmend. Ik kijk terug een ontzettend gave tijd waarbij ik het team heb zien groeien. Van een kleine “amateuristische” ploeg hebben we stappen weten te zetten naar een professioneel topsportteam en hiermee de seniorenploeg voorbij weten te groeien. Zowel op het gebied van PR, mentale sterkte, coaching en sturing van de ploeg hebben we grote stappen weten te zetten. Een pool van nieuwe aankomende talenten heeft veel potentie voor vele medailles in de toekomst. Go get ´m!

Mijn dank gaat uit naar de vele sponsoren, vrienden van Tullip, de sportbond en zij die mij in deze intense periode hebben ondersteund. Specifiek een speciale dank voor trouwe sponsor Driessen & Rappange. Zonder hen was het niet mogelijk om te staan waar ik nu sta vandaag.

www.driessenrappange.nl