Jouw hulp nodig!


De Junioren Kernploeg kan niet zonder uw hulp presteren, daarom dit appel.

We hebben jouw hulp keihard nodig om een gooi te doen naar een wereldkampioenschap. Onze financiële middelen als jeugdige vliegers zijn beperkt. Over een eigen kist beschikken kunnen we meestal niet.

De Stichting Zweefvlieg Evenementen Nederland ondersteunt ons daarbij door twee prachtige cirrussen. Hier is meer informatie te vinden over hoe deze stichting bijdraagt aan onze prestaties!

Deze stichting kan ons deze kisten niet zomaar ter beschikking aanbieden. Hier zijn keiharde euro’s nodig!

Het is geweldig om deze kisten ter beschikking te hebben, maar eigenlijk is dat pas het begin. We kunnen hierdoor goed trainen en meedoen in de Clubklasse EK / WK. Deze wedstrijden zijn echter ook niet gratis, helaas. En voor de meeste Junioren Kernploeg leden wordt er naast zweefvliegen ook gestudeerd. Natuurlijk werken we hard, onderhouden we de kisten, maar willen we ook tijd hebben te trainen om echt te kunnen vlammen op de internationale wedstrijden!

Er gaat veel eigen geld in zitten, de KNVvL draagt bij via het CW&S, echter een kleine bijdrage van jou helpt ons al om beter te kunnen presteren op de wedstrijden! Wat zijn hiervoor nou precies de mogelijkheden?

  1. Like onze Facebook pagina (Gratis)
  2. Schrijf je in op onze nieuwsbrief (Gratis)
  3. Bezoek geregeld deze site (Gratis)
  4. Vertel anderen over ons (Gratis)
  5. Hang deze poster op in jouw clubhuis (1 kleuren printje ~€ 0,50)
  6. Wordt Vriend van Tulip (vanaf € 10,– per jaar)
  7. Wordt Sponsor (variabel)
  8. Renteloze lening aan de Stichting (0815-1847-5