Tim Kremers


<Update: 20/01/2023>
Mijn naam is Tim Kremers en sinds 2017 vlieg ik bij de Zweefvliegclub Noordoostpolder. In dat jaar maakte ik ook mijn allereerste solo vlucht. Een jaar later mocht ik mee met een clubgenoot overland in de DG-1000. Toen ik daarna een wedstrijd van mijn clubgenoot Thies Bruins bijwoonde, wist ik gelijk dat wedstrijdvliegen meer iets voor mij was.

Mijn plan was om in 2020 deel te nemen aan de juniorenwedstrijd, maar helaas ging dit door een virus niet door. Ik liet me hierdoor echter niet tegenhouden en ben gaan kijken welke andere wedstrijden er werden gevlogen. In 2020 deed ik dan ook mee aan de Junior DM in Arnborg, Denemarken. Hier heb ik veel geleerd en nieuwe vrienden gemaakt.

Vanaf 2022 mag ik ook meedraaien in de Junioren Kernploeg. In 2022 heb ik meegedaan aan de Klix, Sun Air Cup en de Zomerwedstrijden. Hiermee heb ik mezelf kunnen kwalificeren voor het NK van 2023. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd en ervaringen opgedaan die mij geholpen hebben om meer te weten te komen over het vliegen. Ik ben erg blij dat ik nu mag meedoen aan het NK en de JEGC en ik kijk er naar uit om mezelf nog verder te ontwikkelen.

Op naar wederom een super thermisch 2023 met vele en veilige vlieguren!