Nieuwsticker Wedstrijddag 7

10.25 uur
We zitten klaar voor de briefing. De opdracht hebben we stiekem al gezien: 338 km race!!! Zou het dan eindelijk……..?

11.07 uur
Vliegers komen juichend de briefingroom uit, eindelijk een mooie dag! Clubklasse dus 338 km, standaard 400 km. Eerste start 12.30 uur. Klik HIER voor de opdracht van de clubklasse.

14.40 uur
De lijn is geopend om 13.08 en Bart is zojuist afgevlogen. Het ziet er heeeeeel erg mooi uit…!

15.54 uur
Goed nieuws vanuit Rieti: er wordt zojuist een grote Heineken-tap de VIP-tent binnengedragen! De radio is stil…..

17:48
Bart is terug, gemiddelde snelheid van 97.6km/h. Eerste stuk ging goed, daarna weer minder. Vanavond uiteten met heeeeel veel anderen! Klik HIER voor de daguitslag.

264_t2


Over Maaijke Kuijpers

Geboren en opgegroeid in een (zweef)vliegende familie was het niet verrassend dat Maaike eind 2000 zelf begon met zweefvliegen. Bij de NijAC ging ze al snel solo op de ask-23, maar daarna zou het een tijdje duren voordat ze haar ZVB zou halen en overland ging vliegen. Door reizen, studeren, bestuursfuncties, studentenleven, en het ophalen tijdens en organiseren van zweefvliegwedstrijden werd er af en toe wat minder gevlogen… Naast het vele ophalen heeft ze een aantal jaren de organisatie versterkt van de twee gezelligste wedstrijden in Nederland (de Zomerwedstrijden/NK-kwalificatie en de Vergulde Venturi, uiteraard) door o.a. het secretariaat en de scoring te verzorgen.